Velkommen hjem

Stedet du bor blir en del av deg. Trives man hjemme, får man g jerne bedre livskvalitet og ny energi.

Det er derfor hyggelig å kunne presentere boligene i Jessheim Hageby IV, bestående av 27 nye selveierleiligheter i grønne omgivelser, sentralt på Jessheim.

I 2006 bygget vi Jessheim Hageby som ligger rett over gaten for Jessheim Hageby III og VI. Hagebykonseptet ble en suksess som vi ønsket å videreføre. Å bo i en hageby gir livskvaliteter. Vår intensjon er at land og by skal kombineres: Bo sentralt, men i grønne vakre omgivelser! Bebyggelsen vil bli arrangert slik at det gis mulighet for varierte uteoppholdsarealer som blir hyggelig opparbeidet med gress, gangstier og et eget vannspeil, alt til felles glede for beboerne og besøkende.

Prosjektet består av totalt 220 leiligheter og 13 rekkehus som er under bygging. Nå legger vi ut de 27 siste leilighetene for salg.

Å flytte i leilighet innebærer for mange å åpne døren for en ny, mer aktiv livsstil.
Alle som er kjent på Jessheim, kjenner mulighetene som byr seg i den umiddelbare nærhet: Godt utvalg av butikker, spisesteder og andre servicefunksjoner, kollektivtrafikk, store turområder og et hyggelig nabolag.

Vi ønsker deg og dine nærmeste velkommen hjem!

Nye selveierleiligheter i JESSHEIM HAGEBY IV

Ingen av våre boligkunder er like. Derfor har vi laget ulike leilighetstyper og innredningsløsninger. Vil du ha litt større stue, eller er størrelsen på soverommet viktig for deg? Liker du rette, stramme linjer på kjøkkenet, eller vil du ha noe mer klassisk? I Jessheim Hageby IV velger du selv!

Viktigst av alt er at du skal like stedet du bor. Leilighetene leveres med gulvvarme, ingen skjemmende radiatorer.

Balkongen på leiligheten din er antakelig større enn du vil finne på andre nye boligprosjekter. På fasadene vil du finne trepanel og tegl.

Vi tilbyr godt gjennomtenkte og arealeffektive leiligheter.

Så snart du har valgt den leiligheten som passer deg best, kan planleggingen begynne. Du vil få tilsendt en omfattende tilvalgsliste med priser og frister. Vår entreprenør er kjent for sin gode håndtering av tilvalgprosessen og gleder seg til å skreddersy din nye leilighet i tråd med dine ønsker.

HVER KVADRATMETER ER VIKTIG!

Ved utviklingen av leilighetene i Jessheim Hageby IV, har vi tatt på alvor behovet for gjennomtenkte og arealeffektive leiligheter med gode planløsninger og god kvalitet.

Vi har ønsket å kunne tilby splitter nye leiligheter hvor hver kvadratmeter er nøye gjennomtenkt. I Jessheim Hageby IV vil du finne leiligheter i flere størrelser og prisklasser, men uansett størrelse er det viktig at plassen er godt utnyttet, og at du vil trives i ditt nye hjem!

FØL DEG HJEMME I JESSHEIM HAGEBY IV

Det er godt å komme hjem til en splitter ny leilighet i Jessheim Hageby IV.

Å bo i en Hageby blir gjerne en livsstil. Du beholder alle godene du har ved en enebolig, som grøntområde, privatliv, romslige balkonger og mulighet for egen parkeringsplass.

Samtidig slipper du å bekymre deg for alt som skulle vært gjort med huset. Her kan du med god samvittighet overlate snømåking, vedlikehold av fasader og plenklipping til andre.

Leilighetene er arealeffektive og blir overlevert med god standard og flere valgmuligheter.

Alle leilighetene får heis fra garasjekjeller til alle leilighetsplan.

Her kan du nyte livet og virkelig føle deg hjemme!

TIDSRIKTIGE LØSNINGER FOR DIN TIVSEL

Leilighetene i Jessheim Hageby IV leveres med gode materialvalg.

Kjøkken leveres fra Sigdal. Velg mellom, Sigdal Herregaard, eller Sigdal Horisont kjøkkenet. Begge kjøkken leveres hvitt som standard. Du kan velge blant flere andre spennende farger på kjøkkeninnredningen, mot et tillegg i pris. Benkeplate leveres i laminat, granitt sort eller hvit, som standard.

Baderominnredning leveres i hvit profil, med et gjennomtenkt flisvalg som gir et moderne og stilrent preg.

Leilighetene leveres med vannbåren gulvvarme. Det leveres 3-stavs eikeparkett som standard. 1-stavs eikeparkett kan velges mot tillegg i pris.

På badet leverer vi downlights som belysning i nedsenket himling.

Alle oppganger og innvendige fellesarealer får et tiltalende og representativt preg. Monitor ved inngangsdør i leiligheten kan bestilles slik at du kan se hvem som ringer på.

Veggene males i lyse farger. Du kan velge blant 8 utvalgte farger.

SPLITTER NYTT ER BEDRE ENN BRUKT!

Det er en egen følelse å flytte i ny leilighet. Det er rent og friskt i alle kroker – alt er nytt og tidsmessig.

Hvem ønsker ikke å investere i en splitter ny leilighet til fastpris, og dermed slippe opphetede budrunder til kanskje høyere pris og dårligere bruktstandard?

Kjøp av ny leilighet er en klok investering, hvor boligens kvaliteter blir ivaretar gjennom gode materialvalg, enkelt og praktisk vedlikehold og god driftsøkonomi.

Bruk av vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet.

Leilighetene i Jessheim Hageby IV gir deg disse bekvemmelighetene i bygg med tidsmessig preg og utstrakt bruk av materialer som tegl, glass, tre og stål. Dette gir husene et lunt og representativt preg.

Parkering i garasjekjeller med heis opp til alle etasjeplan. Det følger med 1 stk garasjeplass til hver leilighet. Alle leilighetene får sin egen private balkong eller terrasse med hyggelig utsikt mot hagebyen.

KLASSISK ELLER STILRENT KJØKKEN – VALGET ER DITT!

Nytt kjøkken er en stor begivenhet, nettopp fordi kjøkkenet er en viktig del av hjemmet.

Som standard kan du velge Sigdal Herregård – et tidløst og klassisk kjøkken, eller Sigdal Horisont som har et strammere og mer moderne uttrykk. Begge kjøkken leveres i hvitt som standard, med benkeplate i matt sort eller hvit laminat, uten tillegg i pris. Du kan velge blant flere spennende farger på ditt nye kjøkken om du ønsker dette, mot et tillegg i pris.

Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer. Hvitevarepakke inneholder; stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøleskap, ferdig montert og tilpasset kjøkkenet ditt.

For begge kjøkken vil det bli gitt muligheter for tilvalg og tilpasninger i egne møter med kjøkkenleverandøren.

BO SENTRALT MED NÆRHET TIL ALT!

En ny bolig gir mulighet for nye, gode vaner! Mulighetene er mange, fra Jessheim Hageby IV er det kort vei til en aktiv fritid året rundt enten du liker å gå turer i skog og mark, sitte på en hyggelig kafe i sentrum eller reise ut i verden.

Jessheim er en sjarmerende by med trehusbebyggelse og småbypreg.

Kulturlivet er rikt og grøntarealene store. Her finner du alle moderne tilbud som Storsenter, kafèer, restauranter, apotek, vinmonopol bare en kort spasertur unna. Nå kan du bo i lune, trygge omgivelser, med kort vei til Oslo og Gardermoen.

Her vil du trives!

Arkitekten om JESSHEIM  HAGEBY

Boligområdet ligger sentralt og i direkte tilknytning til det hyggelige bysentrum i Jessheim med tilhørende butikker, kafeer og kommunesenter.

Det overordnede grep er langsgående bebyggelse mot Romsaas Allé og Odelsvegen, hvor det defineres et skjermet indre uteareal i bakkant av bebyggelsen med blant annet et stort vannspeil. Byggene utføres med moderne detaljering og materialbruk. Fasader mot Romsaas Allé og Odelsvegen er utformet som en teglfasade mot offentlig gate og som en trefasade mot uteoppholdsrommene.

Vår intensjon er å skape moderne, lyse og praktiske leiligheter plassert i grønne omgivelser. Alle de lyse leilighetene vender ut mot romslige, private balkonger med spennende utsikt og solforhold. Balkongene henvender seg mot opparbeidet parkrom og for-hager.

De parkemessige opparbeidede utearealene med det store vannspeilet skaper et positivt supplement til hver enkelt sine private utearealer.

Bebyggelsen er delt opp i flere boligbygg, både for å skape karakter og identitet i området. Grepet gjør at lys og utsiktsforhold for den enkelte leiligheten optimaliseres.

Det er lagt vekt på praktiske løsninger med enkel tilgang til underliggende parkering i parkeringskjeller for alle beboere og øvrige servicefunksjoner på bakkeplan.

Det legges opp til at bebyggelsen utføres i kombinasjon hvit tegl – og mørkere trekledning for å skape et mer variert uttrykk. Store vindusfelt mot romslige balkonger og terrasser g jør at hver enkelt leilighet blir åpen og luftig.

Kai Robert Gundersen – Hans Bernhard Biserød
Partnere – Sivilarkitekter MNAL – Make Arkitekter AS

Sikkerhet for gjennomføring

Når man kjøper en ny leilighet under oppføring, er det viktig at kjøperen føler seg trygg på at leiligheten blir slik som planlagt,
og at man har tillit til utbyggers gjennomføringsevne.

Profier er et landsdekkende eiendomsutviklingsselskap som ble stiftet i 1994, og har i løpet av selskapets historie realisert mer enn
6.000 boliger og over 600.000 kvm handel/ næring.

Boligprosjekter utviklet av Profier kjennetegnes av høy fokus på brukervennlighet, gjennomtenkte planløsninger og høy boligstandard.
Selskapet har en sunn økonomi og solide eiere.